Sunday, 26 February 2012

asrama ! i'm coming !

Yeah ! ini lah lambung sekolah baru Ainy ! cantik kan ? memang cantik ! Ainy suka lah !
cakap pasal sekolah baru ini , Ainy Happy sebab dapat masuk sekolah lagi ! HAHA
macam tak pernah masuk sekolah saja Ainy ini kan ?
jemput lah masuk sekolah ini ! HAHA macam sekolah bapak Ainy punya saja ==''
hyep korang thanks sebab doakan yang terbaik tuk Ainy yeah ! Syukur sebab
sekarang Ainy dapat asrama sekolah ni setelah sekian lamanya tunggu sehingga pak cik
bas yang Ainy naik pun dah kenal Ainy ni ! HAHAHA 
nak tau tak yang Ainy sempat jadi konduktar bas kut ! tak caya tengok ni !
Saya suka ! saya suka ! lagak mei mei upin ipin ni ! HAHA
amacam ? ada gaya tak ? lepas SPm habis nak amik borang jadi konduktar bas lah !
HAHAHAHA ! merepak saja ! ok-ok . Ainy nak cakap terima kasih kepada 
korang semua yang terlibat atau tidak sebab bagi Ainy masuk asrama ni walaupun pengetua dan
warden yang pilih sebenarnya . waktu dapat ni kawan-kawan yang selalu naik bas dengan Ainy tak kasi
masuk sebab kalau Ainy masuk siapa yang nak teman deme naik bas lepas ni ? sorry Aime and
Tirah ! tak ada rezeka lah weiiiiii . nanti kalau ada masa Ainy naik lagi gan korang erk . tunggu
saja nanti ._.
ini lah asramanya ! cantik kan ? HAHA ! Ainy dapat bilik atas sekali and hujung sekali tau .
nanti korang datang melawat Ainy kat bilik saja ! HAHAHA ! main-main saja .
korang pernah masuk asrama tak ? kalau tak pernah , pernah kan lah
sebab besh sangat-sangat walaupun kadang-kadang sedih sebab berjauhan dari 
family tersayang . adat lah kalau duk asrama tak jumpa family , kalau
tak baik tak yah masuk asrama kan ? tapi sumpah Ainy cakap memang seronok duduk
asrama . bukan apa ! senang kalau buat kerja rumah terus tanya kawan ,
tak yah susah-susah telefon . buat habis duit and masa saja kan ?
anyway thanks Sekolah Menengah Kebangsaan Batu Sepuluh kerana memilih Ainy jadi warga asrama
ini (Y) . harap Ainy akan Happy dekat asrama baru ini >.< doakan Ainy yerk ?
<3 sekolahku kebanggaanku juga <3 
SAYANG WARGA SMKBS ONLY !
tanpamu Ainy tidak akan mengenal erti persekolahan .




Saturday, 4 February 2012

Madrasah Idrisiah Tercinta

#S E K O L A H K U S Y U R G A K U #   
[Hati Ainy melonjak kegembiraan takkala pergi ke sekolah lama setelah lamanya meninggalkan
bumi wakafan ini . Apakah perasaan ketika itu ? Ya Allah ! Seronok sangat hingga tidak 
terkatalah . Kawan bergelar sahabat , Ainy seronok sangat kerana dapat berjumpa
korang semua walaupun untuk seketika sahaja . Maafkan Ainy sebab sekian
lamanya menyepi tanpa khabar berita . Ini kerana Ainy periksa minggu 
lepas . Korang sudah periksakah ? Keputusan peperiksaan ?
Biarlah rahsia Ainy sorang sahaja . Hahaha ! 

ini Farah Izzati :) this moment time amik Ainy at Sitiawan !

#waktu ini Farah SMS dengan Hazirah ! then kami tipu Hazirah yang kami lama lagi nak sampai
sedangkan time tu kami dah sampai at pekan Kuala Kangsar !s0wy eh Hazirah ! kami nak buad kejutan#
:ini time mula2x sampai terus amik gambo at tiang bendera:


#semua nampak gila bila jumpa dengan ainy#

Dari nak pergi kantin terus tak jadi sebab jumpa Ainy , Ya Allah ! terharu sangat2x
time ini . Sebenarnya time ini cikgu2x ada kursus at ip0h jadi mereka sedikit bebas
Hahaa ! Sayang korang semua ! tengok korang semua ! semua senyum sampai
telinga gara2x jumpa Ainy with Riqqah and Farah ! bahagianya ~


#ini lak budak form 3 yang rapat gan Ainy time sekolah sana ! rindu kamu semua 
Hawa ! Nor ! Dayah ! Fatin ! n the most important Lina #  



: yang dekat atas ini kawan paling Ainy sayang ! to Eyla , Lina , Sya'a !
rindu dekat korang sangat2x lah ! tapi Ainy sedey sbb tak dpt 
jumpa dengang sorang lgi iaitu Chepa . sbb dia malas nak jumpa kami : 

#Yang ni lak kucing pertama yang Ainy jumpa dekat sana ! chumel sangat#

< Tiba2x time tengok kucing ny jmpa lak dengan Ukhti ini >


#terus Ainy Riqqah and Farah sembang dengan deme !#


#Riqqah terus melekat dengan jambu dia sampai tak perasan yang Ainy amik picture dia ni#

>lepas tu kami terus pergi bangunan kelas sebab......<

*Yang ini lah kami buat dekat bangunan kelas , pergi tempat ... then amik gambo tmpat tu ..
Farah location at : 4Khaldun tepi tingkap ! 
Riqqah location at : 4Khaldun belakang sekali !
Ainy lak at : 4Rushd tengah !
Saja suka suki time ini sebab duk laki pergi solat jumaat at Masjid Ubudiah*

>Lepas tu kami amik gambo tiga2x sekali sebab nak buad kenangan bersama<



#waktu ni kami dah nak balik ! so amik keputusan pegi Masjid Ubudiah nak solat zohor jap#


*sonok sangat2x time ini sebab .. tak tahu lah*

>last moment ialah Ainy amik gambo berlatarkan masjid<

#Ya Allah ! Ainy bersyukur sangat kerana Engkau memberi Ainy kesempatan berjumpa kawan2x
dekat sekolah lama walaupun untuk seketika . Engkau panjangkan lah usia kawan2x Ainy . 
Semoga mereka sentiasa mengingatiMu dan Ainy . Hanya kepadaMu Ainy memohon.
Semoga Ukhwah yang terbina di tanah wakafan ini berkekalan hingga akhir hayat.

>ITUSAHAJADARIAINYTUKORANGSEMUA<