Tuesday, 13 March 2012

S.A.H.A.B.A.T.U.N.T.U.K.S.E.L.A.M.A.N.Y.A

l:Terjemahkan maksud diatas:l
via Cikgu BM yang tak faham BI ! HAHA !

Pernah ada kawan tak ? Nipu sangad kalau tak ada kawan ! kan-kan ?
Hari yang cerah ini !<-----ayat menipu sembang gelap lagi=.=''
Ainy nak cakap pasal K.A.W.A.N. Pernah dengar tak kawan baik ?
kawan sejati ? kawan rapat ? apa beza ah ?? Ainy pun tak tau 
sebenar-benarnya ! HAHA ! jangan marah okeyh ! kita belajar together-gether !
HAHAHAHAHA ! Ainy ada kawan jugak macam korang tau tak ? Tapi sayang
banyak kawan-kawan Ainy dah tak ada ! bukan dah meninggal tau !
just move away saja ! Huh !! 











Masih ingat kah wajah-wajah mereka yang membuat Ainy suka dan duka ?
Yes ! jawapan yang paling sesuai ! Ainy masih rindu akan kenangan bersama 
mereka semua ! Ya Allah ! Aku mendoakan kesajahteraan kawan-kawan aku ini !
Kau ampunilah dosa-dosa mereka ini Ya Allah ! Amin ~

Yosh ! kawan-kawan macam-macam perangai yerk ! Aku pun tak tau macam mana 
nak terjemah . yang pasti itu lha kawan ! HAHAHA
member pulak macam mana erk ? Adus ! banyak bebeno istilah kekawan !
kan-kan ?













Yang ini memang T.E.R.B.A.I.K ! kalau korang jumpa budak-budak macam 
muka-muka diatas ini .... Sumpah korang akan Happening weiiiiii
HAHAHAHA ! Ainy dah pernah kenal dengan diaorang !
perhh !! kalau boleh nak jadi kawan baik ever after dah ! HAHA
korang tau tak Ainy rindu perangai gila-gila dema walaupun kadang kala
menyakitkan hati Ainy ni ! Miss gila lha korang semua !! 

Ehem-ehem ! udah lha cakap pasal deme ini ! yang terbaru mesti jeles ! kan-kan ?
HAHA ! korang apa kurang nya ! Thanks kawan-kawan SMKBS






terima kasih kawan-kawan yang selalu ada disamping Ainy selama Ini !
Jasa kalian tidak dapat Ainy balas ! Hanya mampu abadikan Sampai hujung hayat Ainy saja .

Special thanks too buddy yang always ada ini !


Korang adalah kawan T.E.R.B.A.I.K. yang pernah Ainy ada !
jyeahh !! kita tetap F.R.I.E.N.D.S
tak lupa juga kepada kawan-kawan yang lain ! teruskan perjuangan kita sebagai seorang
pelajar yang akan meneruskan pada masa akan datang !
Semoga Allah membekati Persahabatan kita untuk masa akan datang >.<

"Kawan itu ibarat mencari jarum yang berharga dalam timbunan daun-daun"